Skip to content

Onderzoek naar behandeling van plaque psoriasis met chinese kruiden

Onderzoek naar behandeling van plaque psoriasis met chinese kruiden 1

In China wordt veel onderzoek gedaan naar behandeling van psoriasis met Chinese kruiden. 42 deelnemers met hardnekkige plaque psoriasis werden gedurende 12 weken behandeld met indigo (qing dai) zalf. Een biopsie, als aanvullend onderzoek, om de diagnose te bevestigen wordt niet aangeraden, omdat door beschadiging van de huid de psoriasis kan verergeren. De medicamenteuze behandeling van psoriasis en plaque en psoriasis guttata is symptomatisch en heeft tot doel om een aanzienlijke verbetering of verdwijnen van de huidafwijkingen te bewerkstelligen. Ingesloten werden interventies, zoals vitamines, kruiden, mineralen, klimaattherapie, acupunctuur, Chinese geneeswijzen, visolie, dodezeetherapie en diverse psychologische interventies; de drie laatstgenoemde bleken het meest onderzocht te zijn. De technieken van de traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur, auriculaire acupunctuur systemisch gebruik zijn effectief bij de behandeling van psoriasis met een vermindering van de klinische periode van vier maanden. De patches van psoriasis zijn meestal rond of ovaal en hun grootte varieert van een speldenknop tot grote plaques die de hele regio, de plekken zijn voorzien van dikke, parelwitte schalen.

Onderzoek naar behandeling van plaque psoriasis met chinese kruiden 2Na 12 die weken van behandeling, worden behandeld toonden de plaques met de zalf van indigonaturalis significante verbetering van het schrapen, erythema (roodheid) en verharding (het verharden) wanneer vergeleken die met de plaques met niet-met medicijnen behandelde zalf worden behandeld. Het Toekomstige onderzoek voor een meer machtige extractie van dit ruwe kruid dat beter absorptie en gemak kan verstrekken zou helpen geduldige naleving van het behandelingsregime verbeteren. Ze bestudeerden 42 mensen met therapieresistente psoriasis die werden behandeld met een zalf gemaakt van indigo naturalis, een donkerblauwe, plantaardige poeder gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Na 12 weken, de plaques behandeld met indigo zalf toonde een 81 procent verbetering in schalen, roodheid en verharding, vergeleken met een 26 procent verbetering in de plaques behandeld met niet-medicinale zalf. Toekomstig onderzoek naar een meer potente extractie van deze ruwe kruid dat een betere absorptie en comfort kan bieden zou helpen verbeteren pati nt naleving van de behandeling regime. De dikke, zilverkleurige laesies die plaque psoriasis veroorzaakt op uw huid kan zowel fysiek als mentaal lelijk en slopende. Indigo naturalis zalf is afgeleid van een plant gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde.

Wel moet nog nader onderzoek verricht worden naar hoe kaneel ervoor zorgt dat de bloeddruk verlaagt wordt. Wist jij dat de basilicumplant in India als heilig kruid wordt beschouwd en dit het al duizenden jaren in de oude Chinese geneeskunde wordt gebruikt? Weliswaar was de werking niet zo sterk als die van de groep ratten die behandeld werden met medicijnen tegen hoge bloeddruk, maar de positieve effecten op de bloeddruk waren zeer duidelijk meetbaar. De behandeling van psoriasis met Chinese Geneeskunde. Het is gebaseerd op natuurlijke kruiden en planten en het zuiveren van het lichaam om de gezondheid te bereiken, het welzijn en de vrijheid van de ziekte. Onderzoek toont aan dat psoriasis een erfelijke ziekte die een verhoogd risico op ernstige medische problemen zoals d. Lonicera staat bekend als jin yin hua in de Chinese geneeskunde, waar het wordt verondersteld te zijn verkoelende eigenschappen op lichaamsweefsels. Lonicera is getoond helpen verminderen ontsteking en roodheid van huiduitslag en wordt onderzocht als mogelijke palliatieve voor rosacea, psoriasis en eczeem. Het blijft om te worden gebruikt voor deze doeleinden, hoewel het hedendaagse onderzoek heeft tot nu toe geen enkel significant effect bij de behandeling van de ziekte van Crohn, coeliakie ‘s, of het prikkelbare darm syndroom aan te tonen.

De Zalf Van Indigonaturalis Kan Wordt Gemaakt Helpen Psoriasis Behandelen Die

21 Psoriasis Behandeling: Injectie/infusie. 38 Kruiden tegen psoriasis. 39 Chinese geneeswijzen. Psoriasis is de gewone Psoriasis met plaque (Psoriasis vulgaris). Chinese kruidengeneeskunde gezamenlijke pijn zalf liguster. Nadat wetenschappelijk onderzoek het belang van vitamine D heeft aangetoond, wordt de ADH ervan nu langzaam maar zeker hoger bijgesteld. Vitamine D probaat middel tegen psoriasis en vitiligo DHA en vitamine D ruimen hersenplaques op. In de traditionele Chinese geneeskunde is de gojibes een zeer belangrijk kruid.

Top 10 Bloeddruk Verlagende Kruiden